Op Vrijdag gesloten. De praktijk neemt geen nieuwe patiënten meer aan voor 2022..
Telefonisch spreekuur ma t/m do van 17:00 tot 18:00

Vergoeding

Iedere Nederlander is voor geestelijke gezondheidszorg verplicht verzekerd via het basispakket van de ziektekostenverzekering.

Wordt het vergoed door de verzekering?

Iedere Nederlander is voor geestelijke gezondheidszorg verplicht verzekerd via het basispakket van de ziektekostenverzekering. Op welke manier de kosten worden afgerekend en hoeveel er door uw verzekeraar wordt vergoed (Overzicht verzekeringen), is afhankelijk van een aantal factoren.

De vergoeding van geestelijke gezondheidszorg valt onder de basiszorg, echter toch zijn er vele haken en ogen. Er wordt onder andere onderscheid gemaakt tussen een naturapolis en een restitutiepolis. Daarnaast is de vergoeding afhankelijk van het feit of uw behandelaar een contract heeft bij uw ziektekostenverzekeraar. Daarnaast wordt er voor alle ziektekosten samen een eigen risico gevraagd. Dit is afhankelijk van het afgesloten eigen risico.

Wij hebben contracten afgesloten met alle ziektekostenverzekeraars in Nederland.

Wilt u zelf de behandeling betalen dan hanteren wij de NZa-tarieven.

Voor een kort (medicatie)consult rekenen wij standaard 25 minuten directe tijd en 5 minuten indirecte tijd aan de ziektekostenverzekeraar door.
Voor een psychotherapeutisch contact rekenen wij standaard 50 minuten directe tijd en 10 minuten indirecte tijd aan de ziektekostenverzekeraar door. Voor het eerste intakegesprek wordt standaard 50 minuten directe tijd en 30 minuten indirecte tijd gerekend.

Indien u bij verhindering 24 uur van tevoren uw afspraak afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

U heeft bij ons de mogelijkheid om zelf uw afspraken te beheren. Indien u 3 maanden lang, zonder dat dit afgesproken is, geen afspraak maakt wordt de behandeling gesloten.

neem contact met ons op

We staan u graag te woord.

Heeft u vragen? Stuur ons dan een bericht. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×