Gesloten van woensdag 8 t/m maandag 13 mei. Er is dan ook geen telefonisch spreekuur.
Telefonisch spreekuur di t/m do van 16:00 tot 17:00

FAQ

Veel gestelde vragen
Uw huisarts of medisch specialist kan u via ZorgdomeinLokaal naar ons verwijzen. Na de verwijzing kunt u zich telefonisch aanmelden op ons telefoonnummer: 0493-820990 op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur. Als u ons niet rechtstreeks aan de telefoon krijgt, dan kunt u inspreken op ons antwoordapparaat. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld en wordt er een afspraak gemaakt.
Voor Keuringen aangaande uw rijbewijs: U kunt bellen voor het maken van een afspraak op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur. Of een mail sturen aan info@psoas.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer, waarop u te bereiken bent.
Bij het eerste contact dient u mee te brengen en te laten zien: - een geldig legitimatiebewijs - een actueel medicatie-overzicht van de apotheek - eventueel een medicatiehistorie van de apotheek
In dit gesprek wordt uw hulpvraag verhelderd, doet de psychiater zijn psychiatrisch en eventueel lichamelijk onderzoek, vult u vragenlijsten in ter verheldering van uw klachten en wordt met u een behandelplan opgesteld. Als u na het intakegesprek de praktijk verlaat, bent u op de hoogte van uw diagnose en weet u wat de behandeling inhoudt en wanneer deze start. Er wordt gepoogd ook een einddatum van de behandeling te bepalen.
Als de psychiater een reden aanwezig acht voor het doen van een lichamelijk onderzoek, dan zal dat na bespreking met u worden verricht.
U kunt het best bellen van dinsdag tot en met donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur. U kunt ook een mail sturen naar info@psoas.nl
De praktijk is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.
De praktijk biedt e-healthmodules aan en beveiligd e-mailverkeer.
Uw huisarts of verwijzer zal over de behandeling ingelicht worden. U bent door hem of haar verwezen en zonder nadrukkelijke toestemmingsweigering zal deze op de hoogte worden gebracht.
U ondertekent een privacyverklaring ter bescherming van uw privacy. De diagnose wordt dan niet vermeld op de rekening van uw behandelaar voor uw zorgverzekeraar. Ten tweede worden er geen zorgzwaartetypering naar uw zorgverzekeraar, NZa en Akwa GGZ gestuurd.. Bij de zorgzwaartemeting worden intieme vragen gesteld.
Binnen een betalingscontract worden de financiële afspraken tussen u en uw behandelaar vastgelegd.

neem contact met ons op

We staan u graag te woord.

Heeft u vragen? Stuur ons dan een bericht. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×