Gesloten van woensdag 8 t/m maandag 13 mei. Er is dan ook geen telefonisch spreekuur.
Telefonisch spreekuur di t/m do van 16:00 tot 17:00

Laten we kennis maken

Désirée en Ton Macor Ton Macor, eigenaar/psychiater/EMDR Europian Practitioner Désirée Macor, bedrijfskundige

Ton Macor

Aan de Universiteit Maastricht heb ik mijn geneeskunde-opleiding tot basisarts gevolgd. Vervolgens doorliep ik de opleiding tot verpleeghuisarts aan de vrije universiteit te Amsterdam en heb ik een aantal jaren als verpleeghuisarts in Kerkrade en Tegelen gewerkt.
In het verpleeghuis ontstond mijn belangstelling voor de psychiatrie en heb ik na diverse assistentschappen in diverse Limburgse plaatsen bij de GGZ Oost Brabant locatie Helmond de opleiding tot psychiater gevolgd. Vervolgens werkte ik als psychiater bij de GGZ Oost Brabant en de GGzE.
Mijn grootste wens was een eigen praktijk en in 2009 is PSOAS opgericht. Vanaf 1 februari 2014 werk ik geheel in mijn eigen praktijk in Ommel. Er is een bewuste keuze voor een persoonlijke benadering in een huiselijke sfeer, waarbij ik met mijn patiënt samenwerk om zijn behandeldoelen te bereiken.  De praktijk richt zich op diagnostiek, consultatie en advisering naast kortdurende behandelingen.

Désirée Macor

Ik ben sinds 1992 werkzaam in de ondersteunende sector binnen de geestelijke gezondheidszorg. Binnen PSOAS draag ik zorg voor de bedrijfsvoering. Als bachelor Management en Bedrijfskunde, specialisatie Management van Gezondheidszorg draag ik bij aan de groei en het floreren van onze praktijk.

PSOAS

Positief gevisiteerd op 26-04-2022 door de NVvP (Nederlandse Veereniging van Psychiaters)
Kwaliteitsstatuut op 05.05.2022 goedgekeurd door GGZ Kwaliteitsstatuut
Het tevredenheidscijfer van de patiënten staat op de eerste pagina afgebeeld (score/10)

neem contact met ons op

We staan u graag te woord.

Heeft u vragen? Stuur ons dan een bericht. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×