Op Vrijdag gesloten. De praktijk neemt geen nieuwe patiënten meer aan voor 2022..
Telefonisch spreekuur ma t/m do van 17:00 tot 18:00

Laten we kennis maken

Désirée en Ton Macor Ton Macor, eigenaar/psychiater/EMDR Europian Practitioner Désirée Macor, bedrijfskundige

Ton Macor

Aan de Universiteit Maastricht heb ik mijn geneeskunde-opleiding tot basisarts gevolgd. Vervolgens doorliep ik de opleiding tot verpleeghuisarts aan de vrije universiteit te Amsterdam en heb ik een aantal jaren als verpleeghuisarts in Kerkrade en Tegelen gewerkt.
In het verpleeghuis ontstond mijn belangstelling voor de psychiatrie en heb ik na diverse assistentschappen in diverse Limburgse plaatsen bij de GGZ Oost Brabant locatie Helmond de opleiding tot psychiater gevolgd. Vervolgens werkte ik als psychiater bij de GGZ Oost Brabant en de GGzE.
Mijn grootste wens was een eigen praktijk en in 2009 is PSOAS opgericht. Vanaf 1 februari 2014 werk ik geheel in mijn eigen praktijk in Ommel. Er is een bewuste keuze voor een persoonlijke benadering in een huiselijke sfeer, waarbij ik met mijn patiënt samenwerk om zijn behandeldoelen te bereiken. Daarnaast ben ik ‘EMDR Europe Practitioner’ en gespecialiseerd in de volwassen mens met ADHD-problematiek.

Désirée Macor

Ik ben sinds 1992 werkzaam in de ondersteunende sector binnen de geestelijke gezondheidszorg. Binnen PSOAS draag ik zorg voor de bedrijfsvoering. Om de te nemen beslissingen binnen onze praktijk theoretisch te kunnen onderbouwen en op die wijze een substantiële bijdrage te kunnen leveren aan de groei en het floreren van onze praktijk, volg ik een opleiding, te weten een HBO bachelor Management en Bedrijfskunde, specialisatie Management van Gezondheidszorg. Ik ben bezig met het afronden van het 3e leerjaar. Daarna volgt een afstudeeropdracht en als alles voorspoedig verloopt, mag ik me bedrijfskundige noemen.

neem contact met ons op

We staan u graag te woord.

Heeft u vragen? Stuur ons dan een bericht. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×